Reklamı Kapat

Milletvekili Adayı İlker Sungur'un baba ocağında büyük coşku yaşandı!

Milletvekili Adayı İlker Sungur'un baba ocağında büyük coşku yaşandı!

Yeni Mahalle sakinleri, İlker Sungur’a kucak açtı. Gösterilen büyük ilgi karşısında duygulanan Sungur, “Bana kucak açtınız, bağrınıza bastınız. Bende kendimi önce Allaha, sonra sizlere emanet ediyorum” dedi. Bir mahalle sakini, “Mahallemizin gururusun gel seni alnından bir öpeyim” dedi, bir yetmedi, tekrar tekrar öptü.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı İlker Sungur, hafta sonunu, “Benim Baba Ocağım” dediği, çocukluk yıllarının geçtiği  Yeni Mahalle’ye ayırdı.

Yeni Mahalle’de kalabalık bir topluluk tarafından coşkuyla karşılanan İlker Sungur, gösterilen  büyük ilgi karşısında duygulandı.

İlker Sungur’u karşılayanlar arasında gözleri yaşaran, gözyaşlarını gizlemeye çalışan, ağlayan çok sayıda vatandaşın olması dikkat çekti. İlker Sungur, kalabalığın nerede ise tamamın elini sıktı, yaşlıların elini öptü.  Sungur Ailesi’ni yakından tanıyan bir Yeni mahalle sakini, “Gel seni şöyle bir alnından öpeyim. Bu mahalle milletvekili çıkarmakta geç bile kaldı. Gel bir daha alnından öpeyim” diyerek, İlker Sungur’a uzun süre sarıldı. İYİ Parti Adayı Avukat İlker Sungur, Yeni Mahalle İşçi Lokali’nde toplanan yaklaşık 500 kişilik guruba hitaben yaptığı konuşmada,  Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekti,  yoksulluk, hayat pahalılığı, enflasyon, ücretler, işsizlik gibi sorunların Millet İttifakı döneminde en kısa zamanda çözüleceğinin bilinmesini istedi. Sungur, terörle mücadelede bir adım bile geri adım atılamayacağını sık sık vurgulayarak, bu mücadele de tavırlarının net olduğunu tekrarladı.

Vatandaşların, “Tek adam rejiminden şikayetçiyiz. Bize köle muamelesi yapılıyor, baskı ve zulüm altındayız. Hukukun üstünlüğünü,  adaleti geri istiyoruz. Bizi bu rejimden kurtarın” şeklindeki sorulara, “Bu seçim, demokrasi için son şansımız. İşte, Millet İttifakı da, sizin tam bu istekleriniz, talepleriniz üzerinde kuruldu.  Parlementer sisteme geçiş sağlanacak, kuvvetler ayrılığı prensibi yeniden harekete geçirilecek.  Ülkeye huzur, refah ve mutluluk gelecek. Endişeniz olmasın” şeklinde karşılık verdi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avukat İlker Sungur, konuşmasını şu sözlerle tamamladı.

“Benim ve ailemin hayatında Yeni Mahalle’nin bambaşka bir yeri vardır. Yeni Mahalle sakini olduğum için her zaman gurur duydum, gittiğim her yerde Yeni Mahalle’nin sıradan bir mahalle olmaktan öte, kültürü, dünyaya bakış açısı, yaşama bakışı, sineması, tiyatrosu ve sanatı ileKayseri’nin Sosyo-Kültürel hayatında önemli bir yere sahip olduğunu her fırsatta anlattım, mahallemi tanıtmaya çalıştım. Kayseri’nin tarihi geçmişine şöyle bir bakın, yıllar önce Yeni Mahalle kültürünü anlatan, genç kızların erkeklerin birlikte bisikletlerle sokaklarda  gezdiklerini görürsünüz.  Bu Kayseri tarihi anlatılırken sık sık tekrarlanır. Yani, Yeni Mahalle’nin sosyal ve kültürel yönden ne kadar gelişmiş, güçlü bir semt olduğunu açıkca ortaya koymuyor mu? Yeni Mahalle, Kayseri tarihine imza atmış bir semttir ve Yeni Mahalleli olarak her zaman gurur duyduk. Yeni Mahalle, Sümer Bez Fabrikası’nda çalışanlarınkurduğu bir işçi mahallesi gibi görünsede, yarattığı kültürle Kayseri’nin en gözde, en huzurlu, en sıcak

mahallesi olmuştur.  Bu mahallenin insanları, birlik, dayanışma ve birlikte hareket  etme becerisine sahiptir. Yeni Mahalle çocuğu olarak, ellerinizden, küçüklerimin gözlerinden öpmeye geldim. Bana kucak açtınız, bağrınıza bastınız. Bende, İlker Sungur olarak kendimi önce Allaha, sonra sizlere emanet ediyorum.”Yeni Mahalle ziyaretine, İYİ parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Betül Tosun, Kocasinan İlçe Başkanı  Mustafa Işık, Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özman, il ve ilçe yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

PAYLAŞ
GÖNDER
×