Reklamı Kapat

MHP'li İsmail Özdemir, ''Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri'de birinci olacak''

MHP'li İsmail Özdemir, ''Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri'de birinci olacak''

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri il binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve 28’nci dönem milletvekili adayı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili ve 28. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Adayı Baki Ersoy’un yanı sıra MHP Kayseri Milletvekili adayları, MHP Kayseri ilçe başkanları, parti mensupları ve davetliler katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri il binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve 28’nci dönem milletvekili adayı İsmail Özdemir, “Kayseri’de müthiş birlik ve beraberlik örneği vardır. Allah izin verirse bu birliktelikte 14 Mayıs gecesinde cumhurun zaferini hep birlikte yaşayacağımızı düşünüyorum. Allah nasip ederse Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri’de birinci olacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri il binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili ve 28’nci dönem milletvekili adayı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili ve 28. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Adayı Baki Ersoy’un yanı sıra MHP Kayseri Milletvekili adayları, MHP Kayseri ilçe başkanları, parti mensupları ve davetliler katıldı. Milletvekili adaylarının da tanıtıldığı programda, konuşmaların ardından partililer bayramlaştı. Depremde evleri yıkılan vatandaşların yeni evlerinin teslim edilmeye başlandığını belirten Özdemir, “Maraş merkezli iki deprem neticesinde resmi rakamlara göre 50 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere tekrardan Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu acıdan hemen sonra Türk milletinin gösterdiği milli birlik ve beraberlik dayanışma birliği bu bayramda, bayramı bayram tadında yaşıyor oluşumuzda vesilelerinden bir tanesidir. Devletimizin imkân ve kabiliyeti sayesinde evleri yıkılan vatandaşlarımızı yeni evleri teslim edilmeye başlamıştır. 11 şehrimiz eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacak, yaralar sarılacak ve Türkiye huzurlu, mutlu bir şekilde yeni yüzyılda yeniden hayatına yeni bir Türkiye idealiyle kapı aralayacaktır. 14 Mayıs 2023 seçimleri yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem genel seçimleri de bugün Türkiye’nin ana gündem konularının başında geliyor. Böylesi bir süreçte demokrasi kültürümüzde, demokratik olgunluğumuza katkı sağlayacak tarzsa. Bu yargı hassasiyet yüklü ve şuurlu bir yol izlenmesi gerekirken ne yazık ki bazı siyasi partiler Türkiye’de mezhepsel ayrılığı kışkırtacak söylemlere girdiğini görüyoruz. Bu tür söylemlere gerek yoktur. Türk milleti kuzeyden güneye, doğudan batıya anasının dili, doğduğu yer neresi olursa olsun birdir ve beraberdir. Bu birlik ve beraberliğimiz bizim bin yıldır yaşadığımız dünyanın en tehlikeli coğrafyalarının başında gelen ama dünyada bulabildikleri en kıymetli coğrafyalarından biri olan Anadolu coğrafyasındaki yaşama kararlılığımızdır. Seçimlerin demokratik olgunluk çerçevesinde gerçekleşmesi ve aziz milletimizin iradesiyle yine Türkiye’nin 100’üncü yılından itibaren daha kararlı daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesidir. Kayseri noktasında MHP bu zamana kadar elde ettiği başarıyı daha yukarıya taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
GÖNDER
×