Reklamı Kapat

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Arıkan'dan asgari ücret tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Arıkan'dan asgari ücret tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yüzde 25’in üzerinde artış olması için verdiği teklif sonrası zam oranının yüzde 25 olarak uygulanmasını eleştirdi.

Asgari ücrete gelen zammın ardından emekli maaşına da yüzde 25 zam uygulandı. Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yüzde 25’in üzerinde artış olması için verdiği teklif sonrası zam oranının yüzde 25 olarak uygulanmasını eleştirdi.
Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, emekli maaşına uygulanan yüzde 25’lik zam oranına tepki gösterdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yüzde 25’lik artışın yetersiz olduğunu ve arttırılması için teklif sunmuştu. Arıkan, emekliye zam oranının yüzde 25 oranında kalmasını, “Emekliye seyyanen zam isteyen MHP ile Saadet Partisi'nin emekliye seyyanen zam teklifine ret oyu veren MHP arasındaki mücadeleyi Ak Parti ile ret oyu veren MHP kazandı! Emekliye zam yok” diyerek eleştirdi.

PAYLAŞ
GÖNDER
×